skip to Main Content

Interim opdrachten Friesland

Klik voor meer informatie

Interim opdrachten Friesland | Wie ben ik?

Jij wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt als je iemand voor korte of langere tijd inhuurt. Ik kom dus graag langs voor een persoonlijke kennismaking. Voor zo’n samenwerking moet het voor beide kanten goed voelen. Eens?

Bel mij terug voor meer informatie

Wat andere mensen zeggen

Nico Bronkhorst (Schreuder Verzekert)

Manon is in staat om voor ons de vertaalslag te maken naar onze klanten en andere partners. Door haar kennis van de verzekeringsbranche heeft zij aan een half woord genoeg om de door ons gewenste teksten te produceren.

Zij helpt ons met allerlei soorten communicatiemiddelen, zoals artikelen voor am:, brieven, webteksten, blogs, persberichten , maar ook meer marketing gerelateerde teksten.

December afgelopen jaar is zij intensief (op locatie bij ons in Rotterdam) betrokken geweest bij het schrijven van teksten voor onze twee websites en een presentatie die wij gebruiken in onze gesprekken met relaties en business partners.

Claudia de Zeeuw (Cadeauwinkel Eduard)

Ik wist niet dat ik nog zoveel niet wist van de mogelijkheden van marketing met Facebook! Heel veel geleerd in 1 avondje.

Aram Lommers (Lommers Natuurlijke Zonwering)

Erg blij met gevolgde facebook-workshop. Weer volop nieuwe inzichten en inspiratie opgedaan!

Ellen de Vette (Voorschotense Krant)

Geen theorie maar praktijk! Bedankt voor de tips Manon!

Liesbeth Louwers (Salon Change)

“Manon is een vakvrouw pur sang. Fijn om mee samen te werken en beschikt over veel kennis.”

Marcel Kroon (Turien & Co)

Heb nu diverse social media projecten met Manon mogen doen en kijk hier met tevredenheid op terug. Manon combineert haar journalistieke kennis, met verzekeringskennis en social media kennis. Een perfect mix voor ons verzekeringsbedrijf. Bovendien kent zij de weg in het woud van de vele social media opties die er zijn, én keer op keer bij komen. Als externe voegt zij echt iets toe aan onze vijfpersoons-marketingafdeling. Manon zal binnenkort gastspreker zijn (over social media) op diverse van onze events.

Sil Muller en Tim Sandkuyl (Dropjob)

Manon heeft ons geholpen met LinkedIn. Wij wisten zelf al veel af van social media maar eigenlijk te weinig van LinkedIn. Manon heeft geholpen om onze pagina om te toveren tot een pagina waarmee wij klanten kunnen binnenhalen.

Manon is zeker een aanrader en ze is een echte specialist op het gebied van social media!

Veel gestelde vragen

Wat is je tarief als ik je inhuur voor een interim opdracht?

Dat is afhankelijk van de duur van de opdracht en het soort werk dat verricht moet worden. Daar is op voorhand geen vast tarief voor.

Back To Top