skip to Main Content

Social media marketing Friesland

Hoe ga ik te werk?

Social media marketing is een middel en nooit een doel op zich. Voordat we ook maar iets doen, gaan we in gesprek waarom je social media wilt inzetten en wat je ermee wilt bereiken. Als dat helder is, weten we ook of social media het goede middel is of dat er iets anders nodig is wat meer effect bereikt.

Ik werk vanuit het mooie Friesland, maar het hele land is mijn werkterrein.

Bel mij terug voor meer informatie

  Wat andere mensen zeggen

  Claudia de Zeeuw (Cadeauwinkel Eduard)

  Ik wist niet dat ik nog zoveel niet wist van de mogelijkheden van marketing met Facebook! Heel veel geleerd in 1 avondje.

  Aram Lommers (Lommers Natuurlijke Zonwering)

  Erg blij met gevolgde facebook-workshop. Weer volop nieuwe inzichten en inspiratie opgedaan!

  Ellen de Vette (Voorschotense Krant)

  Geen theorie maar praktijk! Bedankt voor de tips Manon!

  Liesbeth Louwers (Salon Change)

  “Manon is een vakvrouw pur sang. Fijn om mee samen te werken en beschikt over veel kennis.”

  Marcel Kroon (Turien & Co)

  Heb nu diverse social media projecten met Manon mogen doen en kijk hier met tevredenheid op terug. Manon combineert haar journalistieke kennis, met verzekeringskennis en social media kennis. Een perfect mix voor ons verzekeringsbedrijf. Bovendien kent zij de weg in het woud van de vele social media opties die er zijn, én keer op keer bij komen. Als externe voegt zij echt iets toe aan onze vijfpersoons-marketingafdeling. Manon zal binnenkort gastspreker zijn (over social media) op diverse van onze events.

  Sil Muller en Tim Sandkuyl (Dropjob)

  Manon heeft ons geholpen met LinkedIn. Wij wisten zelf al veel af van social media maar eigenlijk te weinig van LinkedIn. Manon heeft geholpen om onze pagina om te toveren tot een pagina waarmee wij klanten kunnen binnenhalen.

  Manon is zeker een aanrader en ze is een echte specialist op het gebied van social media!

  Veel gestelde vragen

  Wat bereik ik als ik social media inzet?

  Je bereikt in ieder geval dat je meer en beter zichtbaar wordt voor de buitenwereld. Als je veel waarde geeft en kennis deelt, levert het je expertstatus op. Dat resulteert uiteindelijk in meer klanten en dus meer omzet.

  Moet iedereen social media inzetten?

  Je zet social media in als je klanten daar ook te vinden zijn. Dat is overigens wel bijna altijd het geval.

  Wanneer mag ik resultaat verwachten?

  De inzet van social media kost tijd en energie. Het is niet zo dat als je vandaag begint er morgen resultaat is. Zeker als je nog helemaal niet actief bent op social media. Bovendien is het resultaat afhankelijk van wat er als doel is gesteld. Dat kan per bedrijf verschillen.

  Moet ik op alle social mediakanalen aanwezig zijn?

  Nee, zeker niet. Je bent daar aanwezig waar je (beoogde) doelgroep zit. Liever één of twee kanalen goed inzetten, dan alles half.

  Back To Top