skip to Main Content

Tekstschrijver Friesland

Hoe ga ik te werk?

Voordat ik een letter aan het ‘papier’ toe vertrouw, maak ik graag eerst kennis met je. Dan weten we precies wat we aan elkaar hebben. Het geeft mij de mogelijkheid vragen te stellen over wat je precies zoekt, wat voor soort tekst het moet worden, wat je ermee wilt bereiken en wat het moet uitstralen.

Bel mij terug voor meer informatie

  Wat andere mensen zeggen

  Nico Bronkhorst (Schreuder Verzekert)

  Manon is in staat om voor ons de vertaalslag te maken naar onze klanten en andere partners. Door haar kennis van de verzekeringsbranche heeft zij aan een half woord genoeg om de door ons gewenste teksten te produceren.

  Zij helpt ons met allerlei soorten communicatiemiddelen, zoals artikelen voor am:, brieven, webteksten, blogs, persberichten , maar ook meer marketing gerelateerde teksten.

  December afgelopen jaar is zij intensief (op locatie bij ons in Rotterdam) betrokken geweest bij het schrijven van teksten voor onze twee websites en een presentatie die wij gebruiken in onze gesprekken met relaties en business partners.

  Henk Nachtegaal (Effect ICT Solutions)

  Manon, je bent geweldig. Hier word ik zo blij van.

  Sander Smidstra (am: / vakmedianet)

  Manon verricht met enige regelmaat journalistiek werk voor ons. Ze is zeer kundig en bezit veel kennis over onze specifieke business: Insurance, Finance en ICT.

  Klanten van me, waar ze geweest is, zijn ook allemaal erg over haar te spreken.

  Esther Zeilstra (De Merkenkwekerij)

  Manon weet je echt te enthousiasmeren en reageert snel. Door haar journalistieke achtergrond heeft Manon ook inhoudelijk onderscheidend vermogen. Dit betekent fijn samenwerken!

  Tekstschrijver | FAQ

  Kan jij over elk onderwerp schrijven?

  Ja, in principe wel. Door mijn jarenlange ervaring als journalist ben ik in staat (moeilijke) materie redelijk snel te doorgronden. Door vooral veel vragen te stellen, dring ik snel door tot de kern van het onderwerp.

  Hoe lang ben je bezig met een tekst?

  Dat ligt aan het soort tekst en het onderwerp. Een whitepaper van ongeveer 2000 woorden vraagt meer tijd qua voorbereiding en uitwerking dan een persbericht van 400 woorden. Door mijn jarenlange ervaring als journalist en tekstschrijver werk ik snel en accuraat.

  Redigeer jij ook teksten van een ander?

  Ja. Een tekst door een ander geschreven, redigeer en pas ik aan naar het gewenste resultaat.

  Voor wat voor soort teksten kan ik bij je terecht?

  Eigenlijk wel voor elke soort tekst. Denk aan: webteksten, persberichten, blogs, journalistieke artikelen, advertorials, infotorials, reportages, verhalen, brieven, klantmagneten, whitepapers et cetera.

  Back To Top