skip to Main Content

Wat kunnen de Flexeteers voor jou betekenen?

Flexeteers is een multidisciplinair netwerk van specialisten en regisseurs. Stuk voor stuk professionals met een eigen specialisme en teamspelers in marketing en communicatie.

Wij stellen het best denkbare team samen op basis van de specifieke klus die geklaard moet worden. We doen wat nodig is, niet meer en niet minder. Wij opereren als netwerkorganisatie en zijn daardoor in staat om elkaar onafhankelijk aan te bevelen. Uiteraard investeren we in onze onderlinge samenwerking en besteden we tijd aan kennisuitwisseling.

Doelgroep

We richten ons op bedrijven en organisaties (klein MKB tot groot zakelijk) binnen profit, non-profit en overheid. In eerste instantie in de regio Leiden – Den Haag – Zoetermeer – Alphen aan den Rijn, maar gaan een breder werkgebied zeker niet uit de weg.

Wat mag je van ons verwachten?

Aan de hand van een intake bepaalt de regisseur welke disciplines nodig zijn om de doelen te bereiken. We selecteren en presenteren de professionals die daarbij passen en organiseren de samenwerking en de realisatie. Kortom, wij regelen het optimaal functionerende team dat zorgt voor resultaat met impact.

Welk specialisme mag je van mij verwachten?

Mijn specialiteit is om ondernemers en bedrijven (beter) zichtbaar te maken voor hun doelgroep. Dat doe ik met de inzet van alle online en offline kanalen die tot mijn beschikking staan. Binnen het team van Flexeteers ligt mijn expertise vooral op advies, planning en realisatie van de goede inzet van social media.

Ga naar onze website. Daar lees je meer over onze aanpak. Geen vraag is ons te gek!

social media marketing
Back To Top